Orkla hadde muligheter, men tapte borte mot Tiller 2

28/04/2024

B0A4C13E F454 4591 A737 D39C50D6AACA
Mandag spilte Orklas kvinnelag årets tredje kamp i 3. divisjon. Orkla kjempet godt hjemme mot Strindheim sist mandag, men det endte med tap 0-1. Nå ventet en ny tøff utfordring for Orkla. Rekruttene til Tiller har kommet godt i gang med sesongen. Tiller 2 hadde vunnet begge sine kamper mot Nardo og NTNUI.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser kommer på NFF sine sider.

CDA39051 65D8 4F8E 9B9D CBC889E68A8A

Det ble en jevn start på mandagens kamp. Orkla kom på et par brukbare overganger, men de kom ikke til avslutning. Tiller 2 tok ledelsen på den første virkelige sjansen i kampen. Orkla ga bort ballen i eget felt, og Una Borgen scoret for hjemmelaget. Etter scoringen fikk Tiller 2 et initiativ i kampen. Hjemmelaget skapte de største sjansene utover omgangen, men det ble ingen flere mål før pause.

3E15DDDC 5D0A 4DEE A268 D9373A6E96DE
Tiller kom best ut i andre omgang, og etter få minutter smalt det i stolpen bak Orklakeeper Victoria Forren. Orkla fikk så en stor mulighet da Ronja Meistad fikk stå helt alene foran Tillers mål. Avslutningen til Meistad gikk rett på keeper. Etter 55 minutter økte Tiller 2 til 2-0. Una Borgen satte inn sitt andre for kvelden.

BB7A2F6D 4522 420F 8489 1CD376BE8F02

Orkla hang bedre med spillemessig i midten av andre omgang, men de gode avslutningene manglet. Hjemmelaget Tiller 2 var både farligere og mer effektive. Etter 68 minutter satte Ida Sofie Bye-Andersen inn 3-0, som også ble sluttresultatet.

Allerede torsdag 2. mai er det nye muligheter. Da kommer NTNUI til Orkla Sparebank stadion. Kampstart er klokka 20.00. Møt opp og støtt Orkla fram til seier!

NB! Støtt gjerne kvinnelaget til Orkla FK ved å bli med i lagets målklubb.