1-1 mellom Orkla og Gimse/Melhus i Gruva

23/06/2024

Gimse Orkla 240624
Mandag kveld spilte Orklas kvinnelag vårens siste seriekamp i 3. divisjon. Tabellnabo Gimse/Melhus stod på den andre banehalvdelen i Gruva. Disse to lagene spiller ofte jevne kamper, men de siste årene har Gimse/Melhus oftest kommet seirende ut. Med seier mandag ville Orkla passere Gimse/Melhus på tabellen. Skulle det bli tap for OFK ville hjemmelaget få en luke på tabellen. Uavhengig av resultat ville Orkla uansett ha NTNUI og Levanger bak seg etter endt vårsesong. To lag rykker ned fra Adressaligaen 3. divisjon.

IMG 9719

Orkla tok ledelsen i første omgang ved Line Hoel Fossmo. Tuva Stensås utlignet for Gimse/Melhus i andre omgang. Det endte 1-1, etter en kamp der begge lag hadde muligheter til å score flere mål. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser kommer på NFF sine sider.

Mandag 12. august starter høstsesongen med hjemmekamp mot Vestbyen. Alt ligger til rette for en spennende høst!