Bra bortekamp mot den suverene serielederen

11/09/2022

Orkla FK sitt lag i Norsk Tipping - ligaen dro søndag til Bodø og Nordlandshallen for å møte den suverene serielederen Junkeren. Orkla vant den viktige kampen mot Tiller sist, og utover høsten venter kamper mot de andre lagene på nedre halvdel av tabellen. Kampen mot ubeseirede Junkeren var i så måte et oppgjør der poeng ville være en bonus for OFK i forhold til de andre lagene som kjemper i bunnen. Junkeren fikk bare uavgjort i Trondheim forrige helg mot Nardo, og de var nok på jakt etter tre nye poeng inne i Nordlandshallen. Før kampen mot OFK hadde Junkeren ni strake seire på hjemmebane, med en målforskjell på 40-8.

B4D0F897 C939 427B A384 24CA1A2DDF29
For Orkla var Sindre Tørset Valø tilbake fra start i Norsk Tipping - ligaen for første gang etter sitt lange skadefravær.

Fullstendig kampfakta fra Junkeren - Orkla 11. september 2022 ser du her.

90FEF34B 200F 4F1A 908C 22E45A5FA602

Orkla tok ledelsen mot Junkeren etter 11 minutter. Toppscorer Emil Solemsløkk Lynum scoret for OFK. Junkeren slo tilbake nesten umiddelbart, og innen 20 minutter spilt hadde hjemmelaget snudd kampen. Orkla slo tilbake etter 25 minutter. Lynum på topp satte inn sitt andre for dagen. Stillingen til pause var 2-2, et godt resultat for Orkla.

36018010 91B9 4B9B A69E 616BB59F0307
Junkeren tok ledelsen i starten av andre omgang. Deretter fortsatte kampen ganske jevnspilt, selv om Junkeren hadde bra kontroll. Mot slutten av kampen hadde Orkla en stor mulighet til å utligne, men situasjonen ble avverget. På overtid avgjorde serielederen med en ny scoring. Junkeren slo Orkla 4-2.

Tiller tok en sterk trepoenger hjemme mot Nardo i går, og gikk med det forbi Orkla på tabellen, med bedre målforskjell. Trygg/Lade tapte hjemme mot Strindheim, og er fortsatt tre poeng bak OFK. Kolstad hjalp Orkla ved å slå Innstranda 1-0 hjemme søndag. Det samme gjorde Bodø-Glimt 2 med en god prestasjon mot Melhus i Gruva. Rekruttene fra Bodø vant hele 0-4. Det betyr at Orkla fortsatt har tre poeng ned til streken i 3. divisjon.

Neste helg kommer Byåsen til Orkla Sparebank stadion. Kampen spilles lørdag 17. september klokka 16.00. Møt opp og støtt Orkla i kampen mot topplaget fra Trondheim!