Kapteinen sikret et viktig bortepoeng i Verdal

21/06/2024

IMG 9747
Orkla spilte en viktig kamp borte mot Verdal på Verdalskalk Arena lørdag ettermiddag. Før kampen lå Verdal på 13. plass i Norsk Tipping-ligaen, men de har tatt sterke seire hjemme mot Byåsen og Surnadal tidligere i vår. Orkla lå på 10. plass med 13 poeng. Lørdagens kamp ville avgjøre om Verdal klatret helt opp i ryggen på Orkla, eller om Orkla fikk en god luke ned til verdalingene på tabellen(Bilde: Robert Presthus/Avisa ST).

Kampen i Verdal endte 2-2. Henning Føll Pedersen sendte Orkla i ledelsen i første omgang etter et flott angrep. Kristian Blåsmo Haugbjørg spilte Martin Hoff Harsvik gjennom på høyresiden. Harsvik la ballen inn foran Verdals mål hvor Føll Pedersen kom stormende. 0-1 til pause!
 Verdal snudde til 2-1 i andre omgang, før kaptein Kristian Blåsmo Haugbjørg utlignet til 2-2 på et godt skudd i sluttminuttene. Dette var en kamp som begge lag kunne vunnet, men hjemmelaget Verdal skapte nok flest målsjanser. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

Dette var vårens siste kamp for Orkla i 3. divisjon. Høstsesongen starter allerede onsdag 24. juli med en tøff hjemmekamp mot Trygg/Lade, som virkelig har imponert gjennom hele vårsesongen.