IMG 9532
Orklas kvinnelag spilte bortekamp mot Nardo på Nissekollen søndag kveld. Ut fra tidligere resultater kunne dette bli en jevn og målrik kamp mellom to lag på nedre halvdel av tabellen i 3. divisjon.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

IMG 9529

Orkla fikk en dårlig start på kampen med to baklengsmål i løpet av de første ti minuttene. Orkla slo tilbake med to kjappe mål av Mari Ustad og Lovise Ramvik Berg. Nardo tok initiativet igjen med to nye mål før pause. Orkla lå under 4-2 ved halvtid, og måtte unngå flere baklengsmål dersom det fortsatt skulle være håp om poeng.

IMG 9530

Orkla fikk inn en redusering midt i den andre omgangen. Lovise Ramvik Berg satte inn sitt andre for kvelden. Med ett mål bak for Orkla var det spenning i kampen. Nardo avgjorde kampen i sluttminuttene da de økte til 5-3. Dette var en kamp Orkla kunne fått noe ut av, men med fem baklengs er det vanskelig å få poeng i Adressa-ligaen. Nå skal det trenes godt fram mot de neste kampene.

IMG 9531
Neste kamp for Orkla er sluttspill i Trøndersk Mesterskap. OFK kvinner møter Byåsen borte onsdag 19. juni. Deretter venter en viktig seriekamp borte mot Melhus/Gimse.