Motgangen fortsetter i Norsk Tipping - ligaen

18/06/2023

90B1ED92 F9AA 4F87 8590 392F4C4FED6E

Orkla menn senior tok søndag flyturen til Bodø for å spille bortekamp i Norsk Tipping - ligaen mot Bodø/Glimt 2. Med pause i Eliteserien var det et ungt hjemmelag som tok i mot Orkla denne søndagen i juni. Før kampen stod Orkla med to poeng etter uavgjort mot Mosjøen og Trønder-Lyn. Bodø/Glimt 2 på sin side hadde ni poeng etter sine ni første kamper. Rekruttene til Bodø/Glimt hadde ikke imponert veldig til nå i vår, og det ga håp om en god prestasjon og poeng for Orkla.

For Orkla manglet Emil Solemsløkk Lynum på spissplassen. Martin Hoff Harsvik startet på topp for OFK. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider

70D0E9D5 B26D 404D B15A 2FCD29D20F76
Bodø/Glimt 2 tok ledelsen etter kvarteret spilt i Bodø. Truls Bjørgvik Hagenes satte ballen i mål for hjemmelaget. Aleksander van der Spa økte til 2-0 etter 21 minutter. Ti minutter senere stod det 3-0 til Bodø/Glimt 2. Den talentfulle juniorspilleren Mats Pedersen scoret for de gule fra Aspmyra. Truls Bjørgvik Hagenes satte inn sitt andre mål for kvelden etter 41 minutter, før Isak Hammadou fastsatte pauseresultatet til 5-0. Kampen var naturligvis avgjort, og Orkla måtte gjøre sitt beste for å begrense tapet i andre omgang.
Det gikk bare seks minutter av den andre omgangen før Bodø/Glimt 2 scoret på nytt. Hjemmelaget ga seg ikke før det stod 9-0 i målprotokollen. Motgangen fortsetter for Orkla i Norsk Tipping - ligaen. OFK ligger nå helt nederst på tabellen. Det er riktignok bare ett poeng opp til Kolstad, men opp til trygg grunn på tabellen har det blitt ni poeng. Ett av lagene som Orkla kan ha mulighet til å nå igjen er Verdal, og Verdal er motstander i neste kamp for Orkla.

Orkla - Verdal spilles på Orkla Sparebank stadion lørdag 24. juni klokka 15.00. Med seier der vil OFK kunne få et nytt håp om å komme seg oppover tabellen utover sesongen.