Ny målfest for OFK

23/05/2022

Kvinnelaget til Orkla FK reiste mandag kveld til Vuku for å spille ny kamp i Adressa-ligaen. Etter to seire hjemme mot NTNUI og Verdal, ble det nedtur sist mot Gimse, et lag som ligger nært OFK på tabellen. Vuku har hatt en tung start på årets sesong, med tap i alle kamper. Med seier i mandagens kamp ville Orkla legge Vuku et godt stykke bak seg. Seier til Vuku ville føre verdalingene bare tre poeng bak Orkla(Foto: Anne Ragnhild Rønaasen).

IMG 3620

Orkla fikk en pangstart på bortekampen mot Vuku. Mari Lian satte inn sin første scoring for kvelden i åpningsminuttene. Ikke lenge etter ble det balanse i regnskapet. Vuku utlignet til 1-1. Orkla gikk på nytt opp i ledelsen ved toppscorer Lovise Ramvik Berg, men nok en gang kvitterte vertene fra Verdal. Det var ikke ufortjent at
hjemmelaget utlignet. Pauseresultatet var 2-2.

IMG 3621
Orkla fikk en god start også på den andre omgangen. Mari Lian satte inn sitt andre for dagen, og like etter satte Lovise Ramvik Berg inn 2-4.

IMG 3624
Mari Lian og Lovise Berg fortsatte målfesten utover omgangen. De ga seg ikke før begge to hadde blitt tremålsscorere. Vuku fikk også inn et mål til. Orkla kvinner vant målfesten i Verdal hele 3-6.

Orkla kvinner har scoret mange mål de siste kampene. Det skapes mye offensivt, og med større dyktighet og litt tur hadde laget fått inn enda flere mål. Lovise Ramvik Berg har vært målfarlig gjennom hele våren, og i kveld fikk også Mari Lian den gode følelsen gjennom tre scoringer. Defensivt har det gått noe tyngre for laget til Ole Johan Helland og co. Det har blitt litt for mange baklengsmål. Dersom OFK får bedre kontroll på det kollektive forsvarsspillet vil det bli mange artige kamper utover våren og sommeren.

Full oversikt over Orklas avdeling i Adressa-ligaen ser du her.

Neste kamp for Orkla FK er hjemme mot Malvik på Orkla Sparebank stadion mandag 30. mai. Malvik har vært ubeseiret til nå denne sesongen. I kveld tapte de sin første kamp for året 1-2 mot Verdal, et lag Orkla nylig slo på hjemmebane. Forhåpentligvis kan Orkla by Malvik på god kamp neste mandag. Møt opp og støtt OFK kvinner!