Orkla 2 slo Svorkmo 3-4

03/10/2022

Orklas rekruttlag i 4. divisjon møtte Svorkmo til kamp på Svorkmo mandag kveld. Med seier ville Orkla innta en trygg plass midt på tabellen i divisjonen. For Svorkmo sin del handler det meste allerede om neste sesong. De er allerede klare for neste års 5. divisjon(Bilder: Skjermdump Avisa ST).

76999EEA A17B 4D93 BF8E 439460DC0AEB
Orkla skapte mest i den første omgangen, men de slet med å få nettkjenning. Etter knappe halvtimen lyktes bortelaget. Tobias Forbord Bergsrønning ventet i returrommet etter en dødball. Høyrekanten til Orkla 2 satte ballen i mål på vakkert vis med venstrefoten. Pauseresultatet på Svorkmo var 0-1.

CA00F2CD ECAA 4938 A4F6 BF1EA1B89B5B
Orkla 2 fikk en god start på den andre omgangen. Etter 50 minutter økte Mats Berg Pedersen til 0-2. Et frispark ble slått inn i feltet til Svorkmo. Martin Hoff Harsvik headet ballen langs fem-meteren. På bakre stolpe kom Berg Pedersen og scoret via tverrliggeren. Få minutter senere ble det ny spenning i kampen. Ole Ingar Helgeton scoret for Svorkmo.

E1DD8D44 06F1 4DD3 9B2C 0BDECF50D275

Vidar Røttereng økte Orklas ledelse til 1-3 etter 72 minutter. Svorkmo ga seg imidlertid ikke, og minuttet etter reduserte de på nytt ved Ola Solhaug.

F13EE2EE ACDE 4220 9B8C A51F96957809

Kampen ble avgjort etter 83 minutter. Innbytter Martin Slupphaug Tallerås skrudde ballen i hjørnet fra drøyt 16 meter. Andreas Fagerli reduserte for Svorkmo på overtid. Orkla 2 slo Svorkmo 3-4 og ligger dermed trygt plassert midt på tabellen i 4. divisjon.