Orkla ga Strindheim kamp men endte uten poeng

22/04/2024

0B0407FF 02A5 4B79 85EC 6609502E710D
Orkla tok imot Strindheim til årets første hjemmekamp på Orkla Sparebank stadion mandag kveld. OFK hang lenge med borte mot Vestbyen sist uke, men det endte med tap 5-2. Strindheim møtte NTNUI hjemme i første serierunde. Den kampen endte med seier 1-0 til Strindheim, som nok var favoritter på Orkla Sparebank denne mandagskvelden.

Orkla stilte med er ungt lag fra start i mandagens kamp. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

C9C349D2 07B4 49ED 9F67 015FECBEDED2

Strindheim kom best i gang på Orkla Sparebank stadion, men det var likevel Orkla som fikk kampens første store sjanse. Et innlegg fra Julie Skaugen Runhaug på høyresiden endte hos Lovise Ramvik Berg, som aldri fikk avsluttet skikkelig mot Strindheim sitt mål.

B57BCA26 3A0F 4D16 BB12 18BA03FACFF7

Omgangen fortsatte med et lite initiativ til bortelaget, selv om det sjelden ble skikkelig farlig foran målet til Orklakeeper Victoria Forren. Orkla slet med å få nok spillere inn på Strindheim sin halvdel, og det manglet flyt i det offensive spillet til Orkla. Hjemmelaget kjempet seg likevel litt mer inn i kampen.

18A3C7EA 93FA 4011 B907 358E85DD13A0

Orkla kom til et par bra muligheter utover omgangen, men de gode avslutningene manglet. Typisk nok tok Strindheim ledelsen etter 39 minutter. Mina Omar Salem gjorde ingen feil etter et gjennomspill foran Orklamålet. Målet ga Strindheim blod på tann, og bortelaget jaget et nytt mål før pause. Det ble ingen flere mål, og stillingen ved halvtid var 0-1.

FC2B4BA6 8DE8 4B4D 8ABB 8F1B003DE0B4
Den andre omgangen startet med jevnt spill og få målsjanser.

32CFEE58 7164 4033 8884 734E47CF54DB
Som i den første omgangen var det vanskelig for Orkla å komme til avslutninger.

4345F036 E0B0 447B 84BE F685FD9BE941

Strindheim kom til de største sjansene også mot slutten av kampen, men en god Victoria Forren hindret flere mål. Orkla tapte knepent 0-1 mot Strindheim. Orkla kjempet godt gjennom hele kampen, mrn klarte for sjelden å utfordre området foran Strindheim sitt mål.

Neste motstander for Orkla i 3. divisjon er Tiller 2 borte neste mandag. Allerede i morgen spiller 4. divisjonslaget til OFK hjemmekamp mot Leinstrand/Byneset. Møt opp på Orkla Sparebank stadion. Kampstart er 20.00.