Orkla med bittert tap mot topplag

23/08/2022

Orkla kvinner møtte Tiller sitt andrelag til kamp i 3. divisjon tirsdag kveld. Tiller er et av topplagene i divisjonen, mens Orkla kjemper på nedre halvdel. Ett eller tre poeng i kampen ville være en stor bonus for Orkla mot Trondheimslaget som bare har tapt en kamp denne sesongen.

Orkla TIller 2 2022 05
Orkla fikk en god start på kampen. Hjemmelaget styrte spillet det første kvarteret, og de tok ledelsen etter 10 minutter. Astrid Larssen Volden var oppe på en dødball. Hun fikk til en form for avslutning mot Tillermålet. Keeper var uheldig og slapp ballen inn under seg. Orkla ledet 1-0! Utover omgangen tok Tiller over mer av banespillet. Bortelaget utlignet fortjent etter 25 minutter ved Isabel Teigen. Tiller beholdt initiativet mot slutten av omgangen, og de tok ledelsen rett før pause. Lagene gikk til pause på 1-2, etter en omgang der Orkla følte de hang bra med mot et av topplagene i 3. divisjon.

Orkla Tiller 2 2022 5
Tiller gikk hardt ut i andre omgang, og skapte et par farlige sjanser, men de klarte ikke å overliste Orklas keeper Mari Høiseth Skjølberg. Orkla kom etter hvert mer med, og håpet om poeng økte betraktelig da Line Hoel Fossmo satte inn utligning til 2-2 på et langskudd etter 57 minutter. Etter scoringen bølget spillet litt fram og tilbake. Tiller skapte mest, men Orkla var giftige på en del overganger. Julie Skaugen Runhaug kom inn og skapte noen farligheter fra høyrekanten. Det siste kvarteret ble dominert av Tiller. Det så lenge ut til at Orkla skulle ta et sterkt poeng på hjemmebane, men på overtid avgjorde Tiller kampen etter å ha spilt seg fri på høyrekanten. Et innlegg foran mål endte med en avslutning som smatt inn i nærmeste hjørnet. Tiller vant kampen 2-3, fortjent ut fra spill og antall sjanser, men veldig bittert for Orkla som kunne fått et godt resultat.

Kampfakta fra Orkla-Tiller 2 ser du her.

Orkla har igjen kamper mot alle de andre lagene på nedre halvdel av den spissede 3. divisjonen. Det betyr at laget fortsatt har gode muligheter for å klare seg i divisjonen. Den neste kampen blir imidlertid ikke av det enkleste slaget. Mandag 5. september kommer serieleder Steinkjer til Orkla Sparebank stadion. Møt opp og se Orklas kvinnelag i flomlyset - kampen starter klokka 20.00!