Orkla med årets første borteseier mot Levanger

13/05/2024

DC0636A5 F56D 4DDF BD70 DFD51D7EE9FA
Orkla fikk en tung start på sesongen i 3. divisjon, men i de siste kampene har det snudd litt for kvinnelaget til OFK. Etter tre strake tap mot lag på øvre halvdel av tabellen, bie det en viktig seier hjemme mot NTNUI. I forrige uke tok Orkla et sterkt poeng hjemme mot Malvik. Mandag kveld reiste OFK til Levanger for en ny viktig seriekamp. De hvite og røde fra Levanger har mistet noen spillere før årets sesong, og mandagens hjemmelag stod uten poeng i Adressaligaen.

Orkla stilte uten kaptein Astrid Larssen Volden mot Levanger. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider. Lovise Ramvik Berg fortsatte på midtstopperplass etter en meget god kamp mot Malvik sist.

9B887659 0E0E 43ED 9C94 F816F3AEF4C3
Orkla kom godt i gang på TOBB Arena. Allerede etter åtte minutter tok bortelaget ledelsen da Line Hoel Fossmo løp seg fri på venstresiden. Skuddet fra Fossmo var ikke så hardt, men ballen snek seg forbi Levangers keeper og trillet inn i mål. En god start på kampen for Orkla! Levanger var fullt på høyde spillemessig utover omgangen, men Orkla holdt tett bakover. Etter 38 minutter økte OFK til 0-2. Ronja Meistad var målscorer for Orkla, som kunne gå til pause med to måls ledelse.

0F48A581 452E 46FC AF63 E96A0ADAA5BD
Spenningen i kampen varte til klokka på TOBB Arena viste 70 minutter. Da satte Ida Ljøkelsøy inn 0-3. Etter 77 minutter skaffet Tiril Fagerholt Bakke straffe for Orkla. Line Hoel Fossmo satte inn sitt andre for kvelden. En meget god kveld på bortebane endte med seier 0-4 for Orklas kvinnelag.