Orkla slo Byåsen og er videre i Trøndersk Mesterskap

19/06/2024

IMG 9718
Torsdag kveld spilte Orkla kvinner mot Byåsen i Trøndersk Mesterskap. Orkla tok seg til sluttspillet etter seire mot Budal, Leinstrand/Byneset og Ranheim før seriestarten i vår. Byåsen ligger midt på tabellen i 4. divisjon i sitt comeback i seriesystemet. Orkla var naturlige favoritter i torsdagens kamp på Dalgård kunstgress.

IMG 9726

Etter flere vanskelige kamper i Adressa-ligaen var det godt for Orkla å få en kamp med mer fokus på det offensive spillet.

IMG 9719
Orkla kontrollerte kampen i første omgang. Allerede etter fire minutter satte Line Hoel Fossmo inn 0-1 til Orkla.

IMG 9720

Julie Skaugen Runhaug økte ledelsen til 0-2 etter 19 minutter.

IMG 9721
Ida Fossvoll Røen satte inn 0-3 etter 45 minutter. Kampen på Dalgård virket kjørt.

IMG 9722
Med tre måls ledelse mot et 4. divisjonslag skulle Orkla styre inn til seier i andre omgang. Hjemmelaget ga seg imidlertid ikke, og før timen spilt stod det 2-3 på måltavla. Lovise Ramvik Berg skapte ro da hun økte Orklas ledelse til 2-4 etter 75 minutter.

IMG 9724

Selma Vattengård scoret i sluttminuttene. Orkla vant 2-5 og er videre i Trøndersk mesterskap.