Orkla tok sin andre strake seier etter en målrik kamp i Selbu

19/04/2023

Selbu OFK 2023 03

Torsdag kveld reiste Orkla kvinner til Selbu for å spille ny seriekamp i 4. divisjon. Begge disse lagene fikk en bra start på årets sesong forrige uke. Orkla tok en trygg seier 5-0 hjemme mot CSK 2, mens Selbu på sin side tok en borteseier i Trondheim da de slo Heimdal 1-2.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

Selbu OFK 2023 05
Orkla fikk en dårlig start på torsdagens kamp i kveldssola i Selbu. Før 20 minutter spilt på Selbu kunstgress stod det 2-0 til hjemmelaget.

Selbu OFK 2023 02
Utover i omgangen fløt spillet bedre for Orkla, som snudde kampen i løpet av 7 minutter. Fjorårets toppscorer Lovise Ramvik Berg scoret det første målet for bortelaget. Deretter satte Line Hoel Fossmo og Astrid Larssen Volden inn hvert sitt mål. Pauseresultatet i Selbu var 2-3.

Selbu OFK 2023 01
Orkla gikk på banen i andre omgang for å avgjøre kampen, men de lyktes ikke i det offensive spillet. Etter 72 minutter økte Mari Lian til 2-4. Kampen burde vært avgjort med to måls ledelse, men Selbu ga seg ikke. Drøye ti minutter før slutt reduserte hjemmelaget til 3-4, og det var ny spenning i kampen. Orkla klarte å holde unna i sluttminuttene, og tok med seg alle poengene på bussen hjem til Orkland. OFK kan være glade for poengene, men trener Lars Vattengård og laget ønsker nok å forbedre prestasjonene i kampene som kommer.

Oversikt over Adressa-ligaen 4. divisjon avdeling 2 ser du her.

Neste kamp for Orkla kvinner er hjemme på Orkla Sparebank stadion tirsdag 25. april klokka 20.00. Da kommer NTNUI 2 på besøk. Studentene fra Trondheim har hatt en fin start på sesongen. I likhet med Orkla står laget med to strake seire i sesonginnledningen.

Ta turen til Orkla Sparebank stadion og støtt OFK kvinner fram til ny seier i årets 4. divisjon!