10/06/2023

63BA3801 884A 4486 B41C 2E98B3A7A6E7
Orkla menn senior møtte Rana til kamp i Norsk Tipping - ligaen lørdag på Orkla Sparebank stadion. Rana imponerte sist mot Byåsen, og alt tydet på en ny tøff kamp for Orkla.

66FAEE6E 4FF8 4679 8E45 B98D3FB11099

Rana tok initiativet i innledningen av kampen, med sine hurtige og tekniske spillere. Orkla hadde en god periode rundt 20 minutter ut i kampen, men det førte ikke til scoring for hjemmelaget. Blant annet skjøt Kristian Blåsmo Haugbjørg et skudd i tverrliggeren. Etter 25 minutter ble det en drikkepause i varmen på Orkla Sparebank stadion. Etter drikkepausen scoret Rana to kjappe scoringer. Orkla fikk en ny stor mulighet før pause da Sondre Ysland spilte fri Sondre Fagerholt inne i feltet til Rana. Skuddet til Fagerholt gikk rett på Rana sin keeper. Pauseresultatet var 0-2, en fortjent ledelse til Rana, men med et Orkla-lag som hang OK med spillemessig.

D9465997 8854 4777 B63A 110529010670
Den andre omgangen ble en stor skuffelse for hjemmelaget Orkla. Rana var klart best, og de fikk gjøre som de ville inne på Orklas halvdel. Orkla fikk til svært lite offensivt. Det ble en omgang som OFK må glemme så fort som mulig. Kampen endte 0-7.