Rekruttlaget henger med i toppen

24/06/2024

IMG 9750
Orklas rekruttlag spilte mandag kveld vårens siste kamp i Idrettsparken mot Orkanger. Det har vært en variabel sesong så langt, men Orkla 2 har likevel fått en rekke gode resultater i 5. divisjon. Ved endt vårsesong ligger Orklas andrelag på 3. plass på tabellen, bare tre poeng bak Lade og Åfjord som topper avdelingen.

IMG 9749

Mandagens kamp mot Orkanger endte 1-1, etter at Orkanger tok ledelsen tidlig i kampen. Orkla utlignet i andre omgang, og begge lagene hadde mulighet til å avgjøre oppgjøret på gressbanen i Idrettsparken. 1-1 var nok et rettferdig resultat mellom to jevne lag.

Orkla 2 bruker flere av sine juniorspillere på rekruttlaget, og når man får til en god blanding av ungdom og voksne blir rekruttlaget en fin utviklingsarena. 16 år gamle Ola Fjelldal By kom inn i Orklamålet i andre omgang, og den unge keeperen gjorde en meget god innsats.

Høstsesongen for Orkla 2 starter borte mot serieleder Lade Ballklubb søndag 11. august.