To kamper på en dag mot Tynset

28/09/2024

IMG 0393
Orklas kvinnelag satte seg lørdag på bussen for å reise til Tynset. Klokka 13.00 var det seriekamp mot den suverene serielederen fra Tynset. Klokka 15.00 var det sluttspillkamp i Trøndersk mesterskap. Orkla stilte med to kamptropper, der noen av spillerne fra seriekampen stilte på benk i cupkampen. Heldigvis har Orkla en bred J17-tropp, med mange spillere som kan bidra på seniornivå, og etter hvert ta steget til A-laget.

Orkla har løftet seg i seriespillet i høst, og de har spillemessig vært mer på høyde med flere av lagene i 3. divisjon. Tynset vant lørdagen seriekamp 2-0, etter en scoring i hver omgang. Alt tyder på at Tynset kommer til å vinne avdelingen. For Orkla var kampen en bra prestasjon. Det var nok ikke i denne gresskampen på Nytrømoen at Orkla skulle ta poengene denne høsten.

IMG 0397

Sluttspillkampen i Trøndersk mesterskap ble jevn. Nykommer fra Skaun Vilma Ven Hansen utlignet til 1-1 etter 20 minutter, før Kornelia Vikvald Asklund sendte Orkla i føringen etter 37 minutter. Tynset utlignet like før pause. I andre omgang kom det to mål. Det var de røde fra Tynset som avgjorde kampen, og resultatet ble 4-2 til hjemmelaget.