Tre strake seire for Orkla

25/04/2023

0EC69C29 F7ED 4740 A4D5 E5C131C0FA24
Orkla kvinner har fått en resultatmessig god start på årets sesong i 4. divisjon. I første serierunde ble det en god prestasjon og 5-0 hjemme mot CSK 2. I andreserierunde ble det seier 3-4 i Selbu, i en kamp som Orkla burde kontrollert på en bedre måte. Tirsdag kveld kom NTNUI 2 til Orkla Sparebank stadion. Andrelaget til studentene fra Trondheim har fått en god start på sesongen. NTNUI 2 hadde sju poeng på lagets tre første kamper i Adressa-ligaen.

Orkla stilte uten spillere som Line Hoel Fossmo og Mari Lian i kampen mot NTNUI 2. Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

DB0A69E9 518C 4268 8477 21A546526771
Orkla fikk en best mulig start på tirsdagens kamp i det småkalde vårværet på Orkla Sparebank stadion. Etter fire minutter skrudde Tiril Fagerholt Bakke en corner inn foran mål. Ballen glapp mellom hendene på keeperen til NTNUI 2 og gikk inn i mål. 1-0 til hjemmelaget!

D48152A5 67C3 4000 8ED2 CDC518BCABD3
Orkla holdt trykket oppe i innledningen før gjestene fra Trondheim kom bedre med i kampen. Etter drøye 10 minutter fikk gjestene en stor mulighet, men Orklas keeper Linda Anderson Stenvik reddet mesterlig med bena. Orkla slet med avstander i laget, og NTNUI 2 styrte midtbanen. Utover omgangen bølget spillet fram og tilbake, uten de store sjansene. Etter 37 minutter ble det imidlertid veldig farlig foran Orklas mål. En spiller fra NTNUI 2 rundet keeper Stenvik, men kom for skrått til å få til en skikkelig avslutning. Innlegget trillet foran målet til Orkla, men det kom aldri noe skudd. Like etter fikk Orkla en bra mulighet. Tiril Fagerholt Bakke dro seg fri på 16-meteren, men skuddet gikk rett på NTNUI 2 sin keeper. Lagene gikk til pause på 1-0.

F8D4F37E 1DEC 4497 8AA7 EBAB28D385A7
Orkla fikk en flott start også på den andre omgangen. Ballen havnet ute på venstrekanten hos Tiril Fagerholt Bakke, som slo ballen inn foran mål. Der ventet Lovise Ramvik Berg. Berg satte inn 2-0 til Orkla. Like etter fikk NTNUI 2 en billig redusering, etter en pasningsfeil i Orklaforsvaret.

74E5E6C5 18B5 47AF 84A2 58CBA7535971
Etter knappe timen spilt på Orkla Sparebank stadion skaffet Lovise Ramvik Berg et frispark i farlig posisjon. Fra rundt 20 meter skjøt Synnøve Mjør Wingan ballen høyt i mål over NTNUI 2 sin keeper. 3-1 til Orkla! Utover omgangen fikk Lovise Ramvik Berg flere muligheter til å punktere kampen, men avslutningene ble for upresise. Etter 86 minutter avgjorde Orkla kampen. En gjenvinning etter corner endte hos Trine Bysting, som sikkert satte inn ballen med venstrefoten.

Orkla fikk ikke spillet til å flyte helt i denne kampen, men det ble til slutt en fortjent seier 4-1. En ekstra honnør til keeper Linda Anderson Stenvik som stod en meget solid kamp i Orkla-målet.