Vanskelig bortekamp mot Malvik

03/10/2022

Orkla kvinner fikk en etterlengtet opptur sist uke da de vant hele 8-1 hjemme mot Vuku. Mandag ventet et atskillig tøffere kamp da Malvik stod på motsatt banehalvdel på Viksletta kunstgress i Malvik. Før kampen lå Orkla på 11. plass på tabellen, med fem poeng opp til NTNUI på sikker plass i divisjonen. Malvik på sin side lå på en god 3. plass. Vårkampen mellom lagene endte med klar seier til Malvik, som også var store favoritter i mandagens kamp.

Kampfakta med lagoppstillinger og kamphendelser ser du på NFF sine sider.

9A06C8D9 C5AF 4F6A 8A3A 90AE807D709A

Malvik tok initiativet i første omgang. Etter 18 minutter tok hjemmelaget ledelsen. Etter 22 minutter økte Malvik til 2-0.

D3114574 BF05 4BD8 B0E4 F83E8C99FF95
Orkla slo tilbake etter 29 minutter. Line Hoel Fossmo reduserte for OFK på straffe. Pauseresultatet på Viksletta var 2-1 til Malvik, et resultat som ga håp om poeng for Orkla kvinner.

Spenningen i kampen holdt seg langt ut i den andre omgangen. Etter 83 minutter avgjorde storscorer Linnea Myrbekk for Malvik. Hjemmelaget slo Orkla 3-1.

Orkla har etter mandagens kamp igjen tre kamper i årets trønderske 3.divisjonsavdeling. Det er mot Utleira, NTNUI og Ranheim. Først ut er hjemmekampen mot Utleira mandag 10. oktober klokka 20.00. Kampen spilles i flomlyset på Orkla Sparebank stadion.

Oversikt over de siste kampene samt tabellen i Adressa-ligaen 3. divisjon ser du her.